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CAREER OPPORTUNITY

PR & MARKETING

각 매장의 프로모션 홍보 및 SNS 운영, 미디어, 아티스트 내한, 홈페이지, 대관 업무 프로모션 및 이벤트 관리 등의 업무를 수행합니다.

Promotional promotion and SNS operation of each store, media management, artist in-house management, homepage management, promotion work and event management are performed.

We carry out personnel affairs such as personnel management and labor management of all employees, 4 insurance, with holding tax.

전 직원의 인사관리 및 노무관리, 4대보험, 원천세 등 인사와

관련된 업무를 수행합니다.

전 매장 자산관리 및 시설관리, IT 관련 업무를 수행합니다.

I carry out all work related to design such as posters and menu plates of all stores.

General / VVIP customer management and reservation management, and in-store / out-customer service.

Meal menu Cooking and menu development Food materials management Hygiene management

Cost management and analysis, market research and purchasing, supplier management and valuation merchandising, and related organizational management tasks.

원가 관리 및 분석, 시장조사 및 구매, 협력사 관리 및 평가 상품기획과

위와 관련된 조직 관리 업무를 수행합니다.

PURCHASE PLANNING

HUMAN RESOURCES

All stores carry out financial planning and tax-related duties, funds execution and budgeting, and accounting.

전 매장 재무 기획 및 세금관련 업무, 자금 집행 및 예산안 설정과

회계관련 업무를 수행합니다.

FINANCIAL ACCOUNTING

We perform all store asset management, facility management,

IT related work.

GENERAL AFFAIRS

전 매장의 포스터 및 메뉴판 등 디자인과 관련된 모든 업무를 수행합니다.

DESIGN

CONCEIRGE

일반/VVIP 고객관리  및 예약 관리 와 매장 내, 외 부의 고객 대응 업무를 수행합니다. 

Bar Menu Development and Operation Management Liquor Management Hygiene and cleanliness management and liquor manufacturing are performed.

Bar 메뉴 개발 및 운영관리 주류 관리 위생 및 청결 관리 와 주류 제조 등의 업무를 수행합니다.

BARTENDER

Hall Service Shop Management Customer order reception and menu recommendation work We perform FOH fixtures, consumables, and inventory management.

홀 서비스 매장관리 고객주문접수 및 메뉴 추천 업무 FOH 비품, 소모품,

재고관리 등의 업무를 수행합니다.

HALL SERVICE

식사메뉴 조리 업무 및 메뉴 개발 식자재 관리 위생관리 등의 업무를 수행합니다

KITCHEN SERVICE

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